Modrić španjolskim novinarima: Hrvatska ima DNK poput Reala

Hrvatska u utorak igra polufinale Svjetskog prvenstva s Argentinom, a kapetan Vatrenih Luka Modrić razgovarao je uoči toga sa španjolskim novinarima, piše hrt.hr.

– Jedva čekam igrati protiv Argentine. Messi je njihov najbolji igrač, bit će ga teško zaustaviti, ali mi smo spremni. Dat ćemo sve od sebe. Pokušat ćemo odigrati najbolju utakmicu u životu, rekao je Modrić.

Legendarni veznjak povukao je u razgovoru zanimljivu paralelu između svoje dvije momčadi, Real Madrida i hrvatske reprezentacije:

– Rekao sam svojim suigračima u Realu prije prvenstva da paze na Hrvatsku, možete ih pitati, rekao je uz smijeh , dodavši:

– Nitko nije računao na nas, ali hrvatska reprezentacija ima isti DNK kao Real, uvijek ide do kraja i nikada ne odustaje.

Nije ta usporedba bez osnove, jer “Kraljevski klub” je u zadnjem desetljeću osvojio brojne naslove europskog prvaka, iako je ne tako rijetko izgledalo da je na rubu ispadanja. Baš poput Vatrenih, koji “vole” primiti gol i onda “upaliti motore”. Nadamo se u utorak da će svladati Argentinu bez takve drame. Iako vjerojatno dramu nećemo izbjeći.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?