Zbog velikog interesa Imagine Dragons nastupaju u pulskoj Areni i 9. kolovoza 2023.

Zbog velikog interesa publike dodan je još jedan datum za koncert Imagine Dragons u pulskoj Areni, tako da će nastupiti dva dana za redom – 8. i 9. kolovoza 2023., a prodaja ulaznica za koncert 9. kolovoza krenulo je u petak, 2. prosinca, isključivo putem online Eventim.hr sistema, piše hrt.hr.

Koncerti u Puli dio su Mercury World svjetske turneje koja slavi izlazak njihovog dugo iščekivanog albuma Mercury – Acts 1 &2, koja je krenula u veljači 2022.godine. Među novim gradovima koji su dodani na listu, Pula je jedini grad u široj regiji i najmanji grad u kojem će se Imagine Dragons zaustaviti u sklopu europskog dijela turneje, objavio je organizator koncerta Charm Music.

Kvartet iz Las Vegasa s dijamantnim Grammy certifikatom redefinirao je rock zvuk u 21. stoljeću puneći stadione i stvarajući himne koje obaraju rekorde.

Poznati po hitovima “Radioactive”, “Believer” , Demons i Thunder i zapaljivim nastupima uživo, vrtoglavi uspon Imagine Dragonsa prate i nevjerojatne statistike – 66 milijuna albuma, 55 milijuna digitalnih pjesama i 110 milijardi streamova.

Od svog pojavljivanja u 2009. Imagine Dragons su imali pet uzastopnih albuma među prvih deset na Billboardovoj Top 200 ljestvici albuma – Night Visions, Smoke + Mirrors, Evolve, Origins i Mercury Act 1.

Uz rasprodane koncerte i dominaciju na top listama njihovu glazbu može se čuti i u blockbusterima poput The Murder on The Orient Expres i Wonder Woman, kao i u Netflixofoj hit seriji Arcane.

Surađivali su s mnogim poznatim imenima, od Kendricka LamaraLil Waynea i Wiza Khalife do Aviciija i filmskog skladatelja Hansa Zimmera.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?