Šapit: Ostat će ta sudačka odluka…

– Razumljivo je da smo malo tužni i razočarani, ipak se dogodio poraz. Taj neki san koji je bio razumljiv i opipljiv je završen, nema tog drugog finala zaredom za Hrvatsku. Tu još traje slavlje argentinskih navijača na stadionu. San da će Messi donijeti naslov prvaka, javio se Marko Šapit s komentatorske pozicije sa stadiona Lusail, piše hrt.hr.

– Čestitali smo im, čestitat ćemo im još jedanput. Vidjelo je koliko su bili brži u reakcijama, s više svježine. Imali su možda i sreće, ali moram priznati što me užasno živcira… ostat će ta sudačka odluka. To me sve više živcira jer postoji ta neka tehnologija i mogućnost i zašto se to ne koristiti. Nisam htio na prvu reagirati jer imamo stručnjaka u studiju. Međutim, Argentina je i ovdje pokazala da je izvrsna, a ovo što je Messi napravio kod trećeg gola, pokazao je zašto je taj vanzemaljac.

Bila je to najbolja utakmica Argentine na ovom Svjetskom prvenstvu: – Iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje i bolje, prilagođavaju se protivnicima. Slažu im se kockice. Hajdemo zaključiti na pozitivan način, čestitati našima još jednom i da u subotu krenu po tu broncu. Ovo je apsolutno pozitivan nastup i veliki rezultat. Želim zbog njih samih da u subotu budu bolji nego danas, da budu pobjednici. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?