Carević: Ne bih puno mijenjao, možda jednog ili dva igrača

U emisiji Qatara i ove večeri, komentatori su odgovarali na pitanja gledatelja, a koja su pristigla tijekom dana putem naših društvenih platformi, piše hrt.hr.

Valentino Vugec postavio je pitanju Mariju Careviću misli li da protiv Maroka treba krenuti s igračima koji još nemaju minutažu na Svjetskom prvenstvu, poput Jakića, Sučića i Stanišića.

– Oni su s razlogom tamo, ali nije revijalna utakmica da ćemo davati priliku svima. Trebamo izabrati 11 najboljih i najspremnijih. Osobno bih zbog svježine promijenio jednog ili dvojicu jer smo se energetski ispraznili, neki su i načeti ozljedama, odgovara.

Marijan Car je pitao treba li Hrvatska igrati u sustavu 4-4-2.

– Ovisi kakav 4-4-2. Igrali smo na kraju s Argentinom u tom sustavu. Ima 4-4-2 u rombu, imate 4-4-2 koji igra Argentina i to na način da niti jedan igrač nije krilni… Postoji i sustav koji smo igrali 4-4-2 primjerice 2004. u Portugalu. Po desnom krilu igrao je Mornar, po lijevom Olić ili Rapaić, a u špici Šokota i Pršo. Imamo mi igrače za sve sustave, imamo kvalitetu za sve to, odgovara Nenad Bjelica

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?