Fabijanac: Na radiju ti nitko ne zna facu kad kažeš neku glupost

Srđan Fabijanac omiljen je lik među djelatnicima HRT-a u Kataru. Neki ga zovu “dobrim duhom HRT-a”. Prilog o njemu napravila je Martina Validžić, piše hrt.hr.

– Dobri naš Fabo, čovjek koji ti izvuče osmijeh na lice kad ga se sjetiš. Kad odrastem, ako ikad odrastem, želim biti Fabo, kaže Marko Šapit.

– Obožavam taj baršunasti i pitki glas, a o njemu najviše govori činjenica da kad god negdje idemo, pitamo “jel ide naš Fabo?”, rekao je Viki Ivanović.

Fabijanac je bio na pet ili šest europskih prvenstava, šest Olimpijskih igara i puno drugih sportskih natjecanja. Radio je izabrao radi iz jednostavnog razloga:

– Uvijek sam više volio radio jer možeš kazati neku glupost, pa ajde ne znaju ti facu, prođe to lakše, a ti sad da kažeš nešto u ovoj emisiji svi će reći “vidi one Validžićke”, zaboravimo sve što je dosad radila dobro, rekla je neku glupost i to je to, kaže Fabijanac.

Ipak, mirovina se bliži i Fabijanac se, ako ništa drugo, sve manje živcira:

– Već smo pred penziju, dolaze mlađi, prije 30 godina kad bi gledao neke stvari ili kad sam počeo raditi srce bi kucalo tika-taka-tika-taka, a sad sam malo smireniji, imaš to iskustvo, iako protiv Brazila je bilo predinfarktno stanje. No izbaci iz sebe, psihijatri bi rekli da je to dobro, valjda mi radijski komentatori kroz prijenose počistimo malo psihu, kaže kroz smijeh.

Cijelu priču o Srđanu Fabijancu pogledajte u videu!

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?