Cure detalji stravičnog ubojstva u Zagrebu: “Sjekira je ženi bila zabijena u glavu, baka je držala krvavo dijete”

Cure detalje stravičnog napada u zagrebačkim Kozari putevima.

Kako kazuju susjedi nesretne obitelji, svađa je počela još tijekom poslijepodneva, a muškarac, koji nije živio u toj kući, vratio se navečer kada su čuli vrisku i zapomaganje upomoć. Izletjeli su na ulicu u trenutku kad je muškarac već uletio u auto i pobjegao.

U kući na katu, kažu, “sve je bilo puno krvi, sjekira je ženi bila zabijena u glavu, a baka je držala krvavo dijete”. Doznaje se da je baka živjela s obitelji. “Hitna pomoć došla je jako brzo te su ih odveli”.

Od susjeda doznaje Dnevnik.hr da je muškarac bio ljubomoran te da dijete nije bilo njegovo. 

Sjekiru je navodno uzeo iz garaže u prizemlju kuće i na katu napao ženu koja je u tom trenutku držala djevojčicu u rukama. “Sve je bilo puno krvi, susjedi su pokušali pomoći, brzo je došla Hitna i odveli su ih”, govore potreseni susjedi za 

Muškarca su u bijegu slijedili stanovnici Kozarih puteva, a na njega je kasnije naletio automobil i usmrtio ga. 

Ozlijeđena žena, kako saznaju 24sata, nalazi se na intenzivnoj njezi KB-a Dubrava, gdje je sinoć dovezena s teškim, po život opasnim ozljedama. Operirana je, ali i dalje životno ugrožena, rekao je neurokirurg dr. Tonko Marinović.

– Žena stara 41 godinu jučer je dovezena na našu hitnu službu. Nakon obrade odmah se, hitno, pristupilo neurokirurškom zahvatu, koji je pacijentica dobro podnijela no i dalje je životno ugrožena. Riječ je o teškim tjelesnim ozljedama opasnima po život, zadobivenim oštrim predmetom. Na jedinici intenzivnog liječenja je – kaže doktor.

O izgledima je, dodaje, prerano govoriti.

– Ona je sad u postupku intenzivnog liječenja, vidjet ćemo šta će biti, potrebno je vrijeme i strpljenje – napominje neurokirurg.

Napadač koji je u zagrebačkom naselju Kozari putevi sinoć ubio jednoipolgodišnju djevojčicu i teško ozlijedio njezinu majku, sam si je na kraju presudio.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji, Goran Knežević​ (43) se, nakon što je sjekirom navalio na bivšu partnericu i njezinu bebu, dao u bijeg. Dok je vozio po zagrebačkoj zaobilaznici nazvao je brata svoje bivše i rekao mu kakav je zločin počinio, na što mu je ovaj navodno odgovorio: ‘Ili se sam ubij ili ću te ja‘.

Ubojica je nakon toga odlučio sam okončati život tako što se bacio pod kamion.

Prije nego što je počinio samoubojstvo, 43-godišnjak je skrivio u svom sumanutom bijegu dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Nakon drugog sudara je, doznajemo, sletio s ceste da bi se prilikom povratka na A3 bacio pod kamion.

Inače, brat ozlijeđene žene živi nekoliko kuća dalje od mjesta stravičnog zločina.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?