Pep razbio nikad lošiji Chelsea pa branio njihova trenera: Dajte mu vremena

Nogometaši Manchester Cityja jučer su potpuno nadigrali Chelsea u FA kupu. Momčad Pepa Guardiole je kod kuće bez nekoliko ključnih igrača stigla do velike pobjede od 4:0 u derbiju sa londonskom momčadi, a nakon utakmice Pep je branio trenera Chelseaja Grahama Pottera, kojeg je u samo nekoliko dana uspio nadigrati dva puta, piše hrt.hr.

– Bilo je zadovoljstvo igrati s njim, dajte mu vremena. Znam da su u velikim klubovima rezultati jako važni, ali dajte mu vremena. Drugo poluvrijeme je ono što predstavlja Grahama. Ono što je on radio u Brightonu je nevjerojatno. Svi menadžeri trebaju vremena, on je u pravu. Mi trebamo vremena u prvoj sezoni. Dobro ja u Barceloni nisam trebao jer sam imao Messija, zato mi nisu trebale dvije sezone, dosta je bila jedna. 

Bila je to 18. utakmica Chelsea pod vodstvom Grahama Pottera pri čemu šesti poraz. Zanimljivo, “Bluesi” su već drugi put pod Potterovim vodstvom primili tri gola u prvom poluvremenu. To im se dogodilo i u listopadu na gostovanju kod Brightona kada su izgubili sa 1:4.

U 100 utakmica pod vodstvom njegovog prethodnika Thomasa Tuchela, Chelsea nikada nije primio tri gola u prvom poluvremenu.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?