Manijak: Umirovljeniku iz Bijeljine osumnjičenom za obljubu djevojčice (11) određen kućni pritvor

Optuženom koji je inače umirovljenik, ujedno je određen kućni pritvor koji će kontrolirati policijski službenici Policijske uprave Bijeljina.

Osnovni sud je ujedno izrekao i mjeru optuženom kojom se zabranjuje približavanje maloljetnoj djevojčici na udaljenosti od 50 metara.

-Izrečene mjere mogu trajati dok za to postoji potreba, a najduže do pravomoćnosti odluke u ovom predmetu, s tim da će se kontrola opravdanosti primjene mjera vršiti svaka dva mjeseca- navedeno je u odluci Osnovnog suda u Bijeljini.

Optuženi je ujedno upozoren da se protiv njega može odrediti pritvor ako prekrši izrečene mjere zabrane.

Osnovni sud u Bijeljini potvrdio je nedavno optužnicu protiv P.Đ. koja ga tereti da je u studenom prošle godine, na lokalnom putu, obljubio djevojčicu.

Optuženi je krivično djelo izvršio nakon što je djevojčica 7. studenog prošle godine izašla iz dvorišta obiteljske kuće.

Zatim je zgrabio rukama i dodirivao po intimnim dijelovima tijela.

Preplašena djevojčica nije se mogla izvući iz zagrljaja pedofila, sve dok je on nije pustio. Na kraju je djevojčicu kako se navodi u optužnici, udario po zadnjici i dao joj dvije marke, rekavši kako će joj sutradan kada bude bila u školi kupiti sok.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?