Dinamo u zadnoj pripremnoj utakmici pobijedio i ostao bez Petkovića

Dinamo bi mogao biti značajno oslabljen na početku sezone nakon što se u 24. minuti posljednje pripremne utakmice sa slovenskim Bravom ozlijedio Bruno Petković, piše hrt.hr.

Hrvatski reprezentativac je u 24. minuti susreta odigranog u teškim uvjetima na Maksimiru gurnuo loptu kroz noge jednom suparničkom igraču i pao na travnjak. Odmah se uhvatio za koljeno i signalizirao prema klupi da ne može nastaviti utakmicu te je zamijenjen.

Zasad ipak nije poznato o kakvoj je težini ozljede riječ i hoće li prvi napadač branitelja naslova propustiti prvu službenu utakmicu proljetnog dijela sezone, dvoboj s Goricom u subotu, 21. siječnja.

Inače, Dinamo je pobijedio slovensku momčad s 2:0. U vodstvo je došao u 72. minuti pogotkom 19-godišnjeg mladog reprezentativca Jakova Gurlice glavom nakon kornera Bulata, a na 2:0 povisio je Daniel Štefulj u 90. minuti. Opet je to bio gol glavom nakon Bulatovog ubačaja iz kuta.

Prije toga trener Ante Čačić je u 59. minuti zamijenio praktički cijelu momčad, izašli su iz igre ŠutaloPerić, IvanušecEmreliBočkajAdemi i Ljubičić, a ušli su Gurlica, Theophile, Štefulj, BrkljačaRukavinaLukanić i Vrbančić.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?