Bivši trener Chelseaja zainteresiran za klupu Spursa

Bivši trener Chelseaja Thomas Tuchel navodno je zainteresiran za klupu Tottenhama, pišu engleski mediji, prenosi hrt.hr.

Spurse trenutačno vodi talijanski trener Antonio Conte čija je pozicija pod povećalom nakon niza loših rezultata, uključujući nedjeljni domaći poraz od Arsenala (0:2) nakon kojega Tottenham za vodećim Topnicima zaostaje 14 bodova. 

Talijanskom strategu na kraju sezone istječe ugovor, no postoji opcija produženja postojećeg ugovora na još godinu dana.

Tuchel je pak bez angažmana nakon što je lani u rujnu dobio otkaz u Chelseaju nakon poraza od Dinama u Ligi prvaka. Mediji navode da je njemački trener zainteresiran za preuzimanje klupe Spursa ako Conte napusti klub.

Četrdesetdevetogodišnji Nijemac navodno uči španjolski, što bi moglo sugerirati da ga zanima i posao u La Ligi. Bivši trener Borussije Dortmund i PSG-a odveo je Chelsea 2021. do naslova prvaka Europe i njegovo ime ostat će zauvijek upamćeno na Stamford Bridgeu.

Nakon poraza od Arsenala, Tottenham u četvrtak čeka teško gostovanje kod Manchester Cityja u zaostalom dvoboju 7. kola Premier lige. 

Standings provided Sofascore

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?