Gurlica potpisao ugovor već nakon dvije utakmice

Mladi maksimirski branič Jakov Gurlica koji je 10. siječnja proslavio 19. rođendan potpisao je višegodišnji ugovor s Dinamom, piše hrt.hr.

– Ovo je za mene ispunjenje najvećih želja. Iznimno sam sretan što je Dinamo prepoznao i nagradio moj trud i rad, nadam se da me u ovom klubu čeka još puno lijepih trenutaka, ali sad je na meni da nastavim raditi kao i dosad te da se i dalje dokazujem, rekao je Gurlica nakon potpisivanja ugovora. 

Rođen je u Zadru, ali je dijete Škabrnje. Do veljače 2015. godine igrao je za Škabrnju, potom godinu i pol dana proveo u momčadi Zadra gdje je u tom kratkom razdoblju dobio i kapetansku vrpcu u uzrastu mlađih pionira.

U Dinamo je došao u ljeto 2016., a zanimljivo je da je u tim prvim utakmicama u mlađim maksimirskim uzrastima imao i dvojicu suigrača s kojima je bio zajedno na netom završenim pripremama prve momčadi: Gabriel Rukavina i Luka Lukanić.

U obje je utakmice pokazao i svoj ofenzivni potencijal izražen u skok igri. Protiv Celja je glavom lansirao loptu u gredu, ali je zato već u ogledu protiv Brava postigao pogodak.

– Sjajan je osjećaj zabiti gol u seniorskoj konkurenciji. Volio bih da je na toj utakmici bilo navijača jer bi onda trenutak bio još svečaniji, no svejedno će mi taj dan i ta utakmica ostati u posebnom sjećanju.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?