KBC Split:Ukradene cipele pacijentici s karcinomom

U zgradi KBC-a Split – Križine osvanula je nesvakidašnja poruka.

“Krađa cipela prijavljena je policiji. Vratite ih što prije u garderobu bez posljedica. Ukrali ste ih pacijentici s karcinomom – proklete su vam svakako”, stoji u poruci koju je netko zalijepio. 

Jedna od pacijentica koja je odlučila ostati anonimna za Dalmatinski portal ispričala je što se dogodilo.

“Čim sam krenula s rehabilitacijom, uočila sam tu lijepu, visoku i elegantnu šinjorinu – pomislila sam da je balerina kojoj se dogodila nezgoda. Danas oko 11.30 sati uočila sam natpis, pa isprva nisam ni povezala da je baš ona žrtva krađe. Kako idemo na vježbe u isto vrijeme i kako smo priključeni na struju, magnet itd. na dva metra udaljenosti po sat i pol dva, uspostavile smo komunikaciju. Danas nam je tako svima pokazala fotografiju gležnjača i upitala nas jesmo li primijetili da ih je netko uzeo, dirao ili čak gledao, a onda mi je i ispričala što se dogodilo”, rekla je pacijentica koja je svjedočila situaciji.

“Sestre i cijelo osoblje odlični su po pitanju organizacije, ljubaznosti, korektnosti i stručnosti, a onda me ova situacija šokirala! Jako sam se neugodno osjećala, još mi je muka”, dodala je razočarana žena i poslala upozorenje da je na isti način moglo nestati bilo što drugo jer su sve stvari bez nadzora dok su vlasnici na terapiji.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?