Rukometaši po pobjedu protiv Belgije

Pred hrvatskim rukometašima novi je ogled u drugom krugu Svjetskog prvenstva. Nakon odlične utakmice i remija protiv aktualnih svjetskih prvaka Danaca, u drugom susretu skupine IV izabranike Hrvoja Horvata u Malmöu očekuje dvoboj protiv Belgije od 18 sati, piše hrt.hr.

Ljestvicu predvode Egipćani sa šest bodova, a druga je Danska sa pet i ove dvije reprezentacije su najvjerojatniji putnici u četvrtfinale. Hrvatska je četvrta s tri boda, pa iako još nije izgubila sve izglede, za plasman među osam najboljih potrebno je pravo čudo.

– Hrvatska mora i tu utakmicu odigrati na svom maksimumu jer možda u za nas sretnom raspletu odlučuje gol-razlika. Ako ne, onda barem da pokaže kako je otvaranje turnira s Egiptom bio samo loš dan i hrvatski rukomet još uvijek pripada najužem svjetskom vrhu. Ne treba zaboraviti da u nekim kombinacijama čak i deveto mjesto može reprezentaciju odvesti u kvalifikacije za Olimpijske igre, objavio je HRS

– Imamo još dvije utakmice i moramo pokušati odigrati kao protiv Danske, agresivna obrana i tu će sijevati kontre i polukontre, to je naša vodilja. Dok ima nade, mi vjerujemo u to. Ići ćemo utakmicu po utakmicu, gol po gol i nadati se prolasku, rekao je hrvatski reprezentativac Marin Jelinić.

U posljednjem susretu u skupini IV Hrvatska će 23. siječnja igrati protiv Bahreina. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?