Ivušić napustio Osijek, karijeru nastavlja na Cipru

Vratar Vatrenih Ivica Ivušić, koji je među Bijelo-plave stigao u srpnju 2018. godine, napustio je Osijek i postao novi igrač ciparskog prvoligaša Pafosa. Nakon uspješnog liječničkog pregleda 27-godišnji Ivušić potpisao je višegodišnji ugovor i postao najveći izlazni transfer Osijeka kada je vratar u pitanju, piše hrt.hr.

– Kao igrač Osijeka postao je reprezentativac i član sjajne generacije koja je na Mundijalu u Kataru osvojila brončanu medalju, a kroz četiri i pol godine u bijelo-plavom dresu postavio je i cijeli niz individualnih rekorda (broj utakmica u prvenstvu bez primljenog pogotka, broj uzastopnih utakmica bez primljenog pogotka, ukupan broj utakmica bez primljenog pogotka…), napisao je Osijek na službenim stranicama. 

Reprezentativni je vratar za Osijek upisao 129 nastupa, primio 119 golova, a na čak 61 utakmici sačuvao je svoju mrežu netaknutom.

– Hvala Osijeku na svemu što mi je pružio u ove četiri i pol godine! Klub i grad su mi mnogo dali i na tome ću zauvijek biti zahvalan i zbog toga ću uvijek biti uz vas!, rekao je Ivušić na oproštaju od navijača i kluba.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?