KK Zadar u sve težoj financijskoj situaciji

U KK Zadar financijska situacija je sve teža, radnoj zajednici plaća kasni dva mjeseca, a igračima tri. Tim povodom na konferenciji za medije govorio je direktor kluba David Gunjević, piše hrt.hr.

Kazao je na početku da je imao sastanak s igračima i dogovoreno je da će sljedećih 15 dana svi ostati na okupu i napasti Kup Krešimira Ćosića.

– Treneru Danijelu Jusupu zahvaljujem na sjajnim igrama iznad svih naših očekivanja, na ostvarenom cilju ostanka u ABA ligi koji smo sada već izborili. Zna se zašto je došao na mjesto trenera jer on zna kako igrati u ovakvim trenucima besparice. Pravo je čudo što smo se našli u ovoj situaciji već sada, a ne u 11. mjesecu. Dobili smo uvjerenje igrača da u sljedećih 15 dana neće biti izvanrednih situacija. Ostat ćemo okupljeni do utakmice Kupa Krešimira Ćosića. Nakon toga ćemo još vidjeti, rekao je Gunjević. 

– Ja neću ostaviti svoj klub. Želim da ovaj klub bude pravedniji i normalniji nego kada sam ja došao. Ja garantiram da će se neke stvari ovdje promijeniti. Možda se izvana ne vidi, ali krvav posao radimo kako bi klub opstao, prenosi njegove riječi Radio Zadar, a on napominje kako se s vlasnikom, odnosno Gradom Zadrom priča svaki dan.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?