Ljutić: Bilo je pitanje vremena

Nevjerojatna Zrinka Ljutić prošle nedjelje ostvarila je rezultat karijere i prvog postolja u Svjetskom kupu, ujedno je svojim trećim mjestom Hrvatskoj donijela prvo postolje u ženskom skijanju nakon više od 15 godina čekanja, piše hrt.hr.

19-godišnja Ljutić u ekskluzivnom razgovoru za HRT je govorila o nevjerojatnom nastupu u češkom Špindleruvu Mlynu te fantastičnoj sezoni i rezultatima koje ostvaruje zajedno s odličnom Leonom Popović

– U trenutku nisam bila svjesna toga i nisam razmišljala zapravo koliko dugo nismo imali Hrvaticu na postolju. Tek nakon što sam pročitala, svi su govorili o tome baš i sad je dobar osjećaj i drago mi je da smo to uspjeli. 

Naša Zrinka smatra da je jako malo nedostajalo da na postolju bude i fantastična Leona: 

– Bilo je pitanje vremena kada će to napraviti Leona ili ja. Da nije imala grešku u prvoj vožnji, ja sam sigurna da bi i ona bila tu na postolju. 

Što je sve 19-godišnja Zagrepčanka rekla našem Bruni Kovačeviću o odnosu s Leonom, najboljim skijašicama svijeta, šampanjcu, proslavi i budućim izazovima pogledajte u našem večerašnjem Dnevniku, piše hrt.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?