Kostelić objavio: Pogledajte kako je Zrinka nasmijala Shiffrin

Najuspješniji hrvatski skijaš Ivica Kostelić objavio je video na svom Instagramu, a uskoro je njegova objava postala viralna. Kostelić se našalio na račun naše mlade skijašice Zrinke Ljutić, koja je ove nedjelje Hrvatskoj donijela prvo postolje u ženskom skijanju nakon više od 15 godina, piše hrt.hr.

U objavljenom videu može se vidjeti kako naša Zrinka ima problema s tradicionalnim prskanjem šampanjcem nakon službene ceremonije u Špindleruvu Mlynu u Češkoj. 

Našoj Zrinki nije baš pošlo za rukom otvaranje i polijevanje svojih kolegica na postolju, pa joj je tako pobjednica Njemica Lena Duerr morala pomoći, ali ni to nije bilo od prevelike koristi pa su Lena i Mikaela Shiffrin ostale suhe.

– Kad se slalomska vještina ne podudara s vještinom prskanja šampanjcem. Izgleda da ćemo morati poraditi na ovome, napisao je Ivica.

Brzo se našem Kosteliću u komentare javila i najbolja skijašica svih vremena Shiffrin te se također našalila na Zrinkin račun uz znakovitu poruku. 

– Ovo je zlato! Prvo polijevanje šampanjcem, a bit će ih još puno. 

Podsjetimo Zrinka je Hrvatskoj nakon više 15 godina donijela prvo postolje u ženskom skijanju, osvojila je odlično treće mjesto, a nadamo se kako će imati još mnogo prilika da savlada vještinu otvaranja i polijevanja šampanjcem. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?