Čačić najavio povratak Petkovića u Koprivnici

Nakon što je kao domaćin u prve dvije proljetne utakmcie pobijedio Goricu i Lokomotivu, Dinamo u subotu ide na prvo proljetno gostovanje u Koprivnici će biti gost Slaven Belupa.

Modri su u prva dva ovosezonska susreta slabili s 5.1 i 4.1, dakle s ukupnih 9:2, no trener Dinama je oprezan i ističe da to nije realna slika, piše hrt.hr.

– Nakon dva domaćinstva idemo u goste ekipi koja je imala dva gostovanja, ekipi koja je, gledajući protekle utakmice u prvenstvu, napravila dobar rezultata, imala je dobre predstave. Mi smo u naša dva međusobna jesenska dvoboja rezultatski uvjerljivo to riješili, ali ako gledamo na koji su se način odvijale i razvijale te utakmice, nisu bile baš lagane utakmcie, pa je ne očekujemo niti sad. S obzirom na godišnje doba i stanje nogometnih terena ne očekujemo da će biti lagano ni sad. Zna se, Dinamove su ambicije u svakoj utakmici tražiti tri boda, imali smop duži tjedna nakon značajne pobjede nad Lokomotivom, a tako će biti i sad, kaže trener Dinama.

– Zbog kartona nećemo imati na rasolaganju Mišića, no dobra je vijest da se vraća Petković i da je u kombinaciji za utakmicu. Malo problema u butnom mišiću desne noge osjetio je Ivanušec, vidjet ćemo nakon današnjeg treninga možemo li na njega računati. To je uglavnom to, Šutalo je i dalje van stroja, Lauritsen nas je napustio. Dinamo ima sposobne igrače i možemo u svakoj utakmici ići na tri boda, koji su nam nasušno potrebni da zadržimo situaciju kakava je sad na ljestvici, dodao je Čačić i otkrio kako će nadomjestiti Mišića:

– Imali smo sličnu situaciju i jesenas u uzvratu play-offa Lige prvaka protiv norveškog Boda. Ni tada Mišić nije mogao nastupiti, a to je mjesto preuzeo Arijan Ademi. Našem kapetanu to nije strana uloga tako da sam siguran da će na pravi način pokriti tu poziciju, najavio je.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?