Garcia: Jako teška utakmica; Kovačević: Nismo zaslužili poraz

Istra 1961 pobijedila je u 20. kolu SuperSport HNL-a Varaždin 2:1 u Puli, piše hrt.hr.

Trener Istre Gonzalo Garcia rekao je nakon dvoboja da je utakmica bila jako zahtjevna, dok je Mario Kovačević, trener Varaždina, čestitao domaćinima na pobjedi, ali i ustvrdio da njegova momčad nije zaslužila poraz.

– Jako teška utakmica. Igrali smo protiv jako dobre momčadi s puno sjajnih igrača koji su fizički moćni i opasni individualno. Teško im je oduzeti loptu. Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme, bili smo bolji iako nismo bili na razini kao na prethodnim utakmicama. U drugom poluvremenu se utakmica malo okrenula, bili smo umorniji i kasnili na lopte. Postigli su dobar gol, ali na kraju smo nastavili vjerovati i ostali smo zajedno kao momčad te nam je to donijelo priliku da zabijemo iz prekida, rekao je Garcia.

– Mislim da nismo zaslužili poraz. Istra je bila bolja u prvom dijelu, ali u drugom smo mi kontrolirali. Dobro smo ušli, izjednačili i išli po pobjedu. Svaka čast igračima, imali smo situacije za pogodak, ali to je tako u nogometu kad ne zabiješ i iskoristiš prilike, kazao je Kovačević.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?