Čapljinac Udženija pokreće TV kviz na državnoj razini

Kviz scena u Hercegovini je zaživjela i sve je prostranjenija.

Osim pub kvizova, trenutno se radi na implementaciji kvizaškog natjecanja i na druge platforme.

Tako se nakon Stočanina Laze Goluže, još jedan Hercegovac, Čapljinac Dominik Udženija prihvatio posla implementacije kviz natjecanja na TV ekrane.

U razgovoru za Đaka city portal Dominik Udženija nam je rekao:

“Da, već neko vrijeme se radi na realizaciji TV kviza. Početak sami priprema ovoga projekta započeo je još prije dvije godine ali zbog pandemije koronavirusa i same prilagodbe natjecanja, nažalost to se propagiralo do danas ali s ponosom mogu reći kako je projekt TV kviziranja pri kraju i uskoro ga možemo očekivati na malim ekranima.”

Na naš upit na kojoj TV postaji će emitirati kviz i hoće li biti poput popularnog “Milijunaša” ili pak “Potjere” kreator ovog prvog autorskog kviza u Bosni i Hercegovini Dominik Udženija je rekao:

“Za sada nećemo otkrivati sve detalje. Uskoro krećemo s pilot epizodom tako da ćemo na vrijeme obavijestiti javnost gdje će se održavati kviz, kako se prijaviti, kakav će sustav natjecanja biti, o kakvom se nagradnom fondu radi… Za sada ću otkriti samo da će kviz biti dostupan svim osobama s područja BiH.”

Moramo reći da s nestrpljenjem iščekujemo ovaj TV kviz kojemu je temelje postavio naš Čapljinac Dominik Udženija te se nadamo da će doseći popularnost regijskih poznati TV kvizova.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?