IPA III: Prezentacija EU fondova dostupnih u BiH u Code Hub-u Mostar

Tehnološki Park “Intera” i Udruženje za suradnju i razvoj SARA zajednički organiziraju predstavljanje programa teritorijalne suradnje i IPA državnih programa.

Europska unija putem Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA) već dugi niz godina omogućava unaprjeđenje života i rada svih građana Zapadnog Balkana. U skupinu država korisnica IPA-e spada i Bosna i Hercegovina koja kroz različite programe može ostvarivati pozitivan učinak na stupanj razvoja svih segmenata društva, priopćeno je iz Intere.

Upravo o tim programima i mogućnostima koje oni pružaju predstavnici Direkcije za europske integracije pričat će u Code Hub-u Mostar u utorak, 21. veljače s početkom u 12 sati na događaju naziva “Prezentacija EU fondova dostupnih u BiH”.

Na događaju će Marina Kavaz-Siručić predstaviti mogućnosti programa teritorijalne suradnje u kojima sudjeluje BiH u spomenutom razdoblju, a Slađana Cvijanović će govoriti o IPA državnim programima pomoći s fokusom na novi instrument IPA III.

Događaj je besplatan za sudjelovanje, a namijenjen je pojedincima i predstavnicima svih organizacija koje u idućem razdoblju planiraju aplicirati na određene pozive s vlastitim projektnim prijedlozima. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku uz napomenu da je broj sudionika ograničen u skladu s kapacitetima prostora, poručili su.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?