Mulaomerović: Ušli smo opušteno, srećom napad je bio dobar

– Ušli smo opušteno u utakmicu, no srećom, naš napad je bio dobar, kazao je nakon plasmana u polufinale Hrvatskog košarkaškog kupa trener Cedevite Juniors Damir Mulaomerović, piše hrt.hr.

Košarkaši Cedevite Juniors kao prvi su se plasirali u polufinale Hrvatskog kupa svladavši u Zagrebu Bosco s 97-87.

– Prava kup utakmica u kojoj se svašta može desiti. Ekipa Bosca je bila jako motivirana i imali su dobru energiju, dok smo mi ušli malo opušteno, možda pod dojmom nekih njihovih posljednjih rezultata. Napad nam nije bio problem, no primili smo puno poena što inače nije slučaj. Čestitao bih svojim dečkima, pogotovo na drugom poluvremenu kad smo bili koncentriraniji. Boscu dalje želim puno sreće. Mi smo zadovoljni pobjedom, ušli smo u Final Four, što je i bio i cilj i jedva čekamo protivnika u polufinalu, kazao je Mulaomerović. 

– Najprije bih čestitao Cedeviti Junior na prolasku u polufinale. Smatram da smo odigrali jako dobru utakmicu, pogotovo nakon zadnjih nekoliko loših partija. Momci su se danas digli i dali svoj maksimum i s te sam strane zadovoljan. Što se same utakmice tiče, kvalitetniji su i krupniji. U nekim njihovim kriznim momentima u prvom poluvremenu odreagirao je Kruno Simon, kazao je Ivan Tomas, trener Bosca.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?