Dvije godine skrivao je od “drage” da je postao milijunaš

Ljubav se temelji na povjerenju. To kažu svi koji vjeruju u ljubav. No, čini se da u ovu izreku ne vjeruje jedan Kinez, koji se u tamošnjim medijima predstavlja samo prezimenom Zhou. Nekako je pune dvije godine od supruge uspio skrivati ​​da je dobio na lutriji.

Nije uzeo malo, dobitni brojevi obogatili su njegov račun za 1,36 milijuna eura ili oko 10 milijuna juana.

Nakon što je gospođa Zhou saznala za to, zatražila je razvod, a sud u Wenzhouu u istočnoj kineskoj pokrajini Zhejiang 1. veljače presudio je da Zhou mora svojoj supruzi platiti višemilijunsku odštetu, prenosi CdM.

Tijekom suđenja rečeno je da je muškarac prebacio dva milijuna juana svojoj starijoj sestri čim je novac sletio na njegov račun, a nekoliko dana kasnije podigao je 700 tisuća juana kako bi bivšoj ženi pomogao kupiti stan.

Sud se složio s mišljenjem da je novac koji je Zhou prebacio na sestru i bivšu suprugu dio zajedničke imovine, pa se supruga uspjela izboriti za 60 posto tog dijela dobiti.

Nijedna strana nije uložila žalbu, a mediji nisu naveli zašto je suprug odlučio od svoje “drage” sakriti da se obogatio, prenosi “Hangzhou Daily”.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?