Vlada ŽZH donijela odluku: Pogledajte koliko će skočiti plaća profesora u školama, a koliko plaće političara, savjetnika i državnih službenika!

Oni koji svoju plaću dobivaju iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke dobit će povišicu plaće.

Naime, na zadnjoj sjednici Vlade Županije Zapadnohercegovačke koja je jučer održana u Širokom Brijegu donesena je odluka da se povećavaju plaće proračunskim korisnicima.

Plaće uposlenika u srednjim školama porasti će za oko 13%, dok će ostali proračunski korisnici dobiti povećanje od 10%, piše portal Vrisak.info, a to znači da će više maraka na računu dobivati imati izabrani političari, njihovi savjetnici i državni službenici i namještenici.

Iz Vlade ŽZH-a su priopćili da su donijeli Odluku o utvrđivanju osnovice za izračun bruto plaće izabranih dužnosnika, nositelja izvršnih funkcija i savjetnika u institucijama vlasti u Županiji Zapadnohercegovačkoj, državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe, zaposlenika u školama koji su korisnici Proračuna Županije Zapadnohercegovačke i ostalih uposlenika korisnika Proračuna Županije Zapadnohercegovačke.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?