Adele je zaručena?! Evo koji detalj je razotkrio ispred cijelog svijeta i tko je prvi saznao ovu radosnu vijest

Adele i Rich Paul su navodno zaručeni. Priča se da 34-godišnja pjevačica i njen 42-godišnji partner planiraju vjenčanje na ljeto, dvije godine nakon što su sa svojom vezom izašli u javnost. Šuškanja o drugom braku glazbene dive pokrenula je online stranica Deux Moi, inače specijalizirana za tračeve, prenosi britanski Daily Mail. Na stranici tvrde da imaju “vrlo pouzdan izvor”, prenosi Gloria.

Mnogi su zamijetili da je Adele na svojim posljednjim nastupima u Las Vegasu tijekom proteklog vikenda nosila ogroman dijamantni prsten na prstenjaku. Prvi put ga je nosila prošle veljače na Brit Awardsima 2022., no nitko nije posumnjao da bi to mogao biti baš “taj” prsten.

Ako je to istina, to bi značilo da je par zaručen više od godinu dana, ali ni jedno nije službeno potvrdilo namjeru da svoju vezu ozakone. Mail Online istaknuo je da se javio Adelinoj PR službi za komentar.

Adele i Rich posljednji su put u javnosti viđeni nedavno na Superbowlu, a prije toga zajedno su pozirali na dodjeli Grammyja. Iako je glazbenica oduvijek svoj privatni život držala daleko od očiju javnosti, a tako je i s ovom vezom, ipak ponekad vrlo jasno i otvoreno otkriva svoje osjećaje i ljubav prema Richu. U prosincu je svom dragom odala počast na jednom od svojih koncerata u Vegasu. Posvetila mu je pjesmu i otpjevala mu “Sretan rođendan”.

“I volim ga više od samog života, možemo li mu zaželjeti sretan rođendan? Zove se Rich!”, kazala je tom prilikom Adele. Pjevačica ima koncertnu rezidenciju u Colosseumu u Caesars Palace, a tamo nastupa od studenog, prenosi Gloria.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?