Modrić najbolji kapetanu Sjeverne Koreje, bod i od Piksija

Kapetan Vatrenih Luka Modrić uvršten je šesti put, a prvi put nakon 2019. godine, u najbolju momčad svijeta u izboru FIFA-e, piše hrt.hr.

U tradicionalnom izboru u kojem glasaju predstavnici medija te izbornici i kapetani nacionalnih vrsta bio je četvrti u ukupnom poretku, a samo mu je šest glasova nedostajalo da nakon četiri godine ponovno bude u najužem izboru, među trojicom najboljih.

Objavljeno je i tko je točno glasao za koga, pa sad znamo da su ga najboljim proglasila četvorica glasača, tri izbornika – Igor Štimac (Indija), Branko Ivanković (Oman) i Mario Rivera (Brunei) – te jedan kapetan, i to sjevernokorejski Kuk Chol-jang.

Jang je na drugo mjesto smjestio Messija, a na treće Haalanda.

Od ostalih kapetana Modrića su na drugo mjesto stavili Jahuen Jablonski (Bjelorusija), Roy Krishna (Fiji), Lukas Hradecki (Finska), Stefan Ristovski (Makedonija), Pepe (Portugal), Granit Xhaka (Švicarska) i Marvin Phillip (Trinidad i Tobago).

Spomenimo i da ga je srpski izbornik Dragan Stojković Piksi stavio na treće mjesto, iza Messija i Mbappea, čime mu je dao jedan bod. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?