TEŽAK SUDAR KOD ŠIROKOG BRIJEGA: Jedna žena u bolnici u Zagrebu, druga u Mostaru, vozilo upalo u provaliju nakon sudara

Dvije mlađe žene su nastradale u nesreći na cesti u Međinama kod Širokog Brijega gdje su se u nedjelju sudarili Volkswagen Passat i Mercedes-Benz.

Naime, Passat je od siline udarca probio zaštitnu ogradu i pao u provaliju 50 metara od ceste, pa je izvlačenje unesrećenih trajalo oko sat vremena.

Portal Jabuka.tv piše kako je jedna žena, 29-godišnjakinja prevezena u bolnicu u Zagreb nakon nesreće, a druga, 21-godišnjakinja je u teškom stanju u bolnici u Mostaru.

“Ženska osoba K.I. (1994.), koja je teško ozlijeđena u nedjelju u prometnoj nesreći u mjestu Međine na cesti Mostar – Široki Brijeg, prebačena je u utorak na daljnje liječenje u Zagreb. Druga ženska osoba M.M. (2001.) hospitalizirana je na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar. Njezino zdravstveno stanje je nepromijenjeno u odnosu na ponedjeljak. U pitanju su teške tjelesne ozljede koje su opasne po život”, izjavili su za portal Jabuka.tv iz Ureda za odnose s javnošću Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?