Namex i Leda voda donirali 20.000 KM Klinici za ginekologiju i porodništvo SKB-a Mostar

U četvrtak je u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar na odjelu za ginekologiju i porodništvo uručena donacija od humanitarne akcije ”Sve za naše bebe” koju su organizirali maloprodajni lanac Namex i Leda voda.

Vrijednost donacije je 20.000,00 KM, a simboličan ček bolnici su uručili voditelj maloprodaje Namexa Ante Soldo i voditelj marketinga Lukas TP Nakić i Namexa Ante Pavković.

Doniranim novcem u tijeku je kupovina grijača koji je u rađaonici važan za novorođenčad.

Zahvaljujemo našim kupcima koji su prepoznali ovu humanitarnu akciju i tako pomogli bolnici u nabavci opreme koja im je potrebna. Vjerujem da smo svi zajedno postigli plemeniti cilj. Leda i Namex uvijek nastoje pomoći onima kojima je najpotrebnije, a posebno smo osjetljivi na potrebe naših najmlađih, kazao je Pavković.

U ime bolnice donaciju su primili predstojnica Klinike za ginekologiju i porodništvo prof. dr. sc. Vajdana Tomić i glavna sestra dr. sc. Olivera Perić.

”Optimalna temperatura okoline je vrlo važna, a ovaj grijač će osigurati te optimalne uvjete”, istaknula je dr. Tomić

Zahvaljujem se u ime djelatnika Klinike za ginekologiju i porodništvo SKB-a Mostar i naravno u ime naših sadašnjih i budućih rodilja te naročito u ime njihove novorđenčadi.

Doniranim novcem u tijeku je kupovina grijača koji je u rađaonici važan za novorođenčad, jer poznato je da je optimalna temperatura okoline iznimno važna za stabiliziranje stanja novorođenog djeteta, naročito onih koji su rizični, pritom prije svega mislim na prijevremeno rođenu djecu te rođenčad iz rizičnih trudnoća. Dakle, optimalna temperatura okoline je vrlo važna, a ovaj grijač će osigurati te optimalne uvjete, izjavila je za portal Jabuka.tv predstojnica Klinike za ginekologiju i porodništvo SKB-a Mostar prof.dr.sc. Vajdana Tomić, dr. med.

Podsjećamo humanitarna akcija je trajala od 1. ožujka do 31. svibnja 2023. godine.

Društva Lukas TP Nakić d.o.o. i Nameks d.o.o. često pokazuju svoju društvenu i socijalnu odgovornost u sredinama gdje djeluju i njihove su aktivnosti usmjerene na unapređenju zdravstva, obrazovanja, kulturi, sportu kao i brojnim drugim društvenim aktivnostima što su pokazali i danas.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?