Đoković je u finalu Roland Garrosa, Alcaraz ozlijeđen završio meč

Ova vijest je računalno generirana.

Novak Đoković je slavio u polufinalu protiv Carlosa Alcaraza nakon četiri seta.

Prvi set je osvojio Đoković 6:3, nakon toga se Alcaraz budi i uzima drugi set rezultatom 7:5.

Baš kad smo očekivali spektakl, Alcaraz se ozlijedio. Šepajući je nastavio igrati, pa i završiti meč u nadi da će bol popustiti.

Ipak, uz te probleme nije mogao pružiti otpor sjajnom Novaku Đokoviću koji je slavio s 3:1 u setovima. Novaku je ovo 7. finale Roland Garrosa.

U drugom polufinalu sastaju se Norvežanin Casper Ruud i Nijemac Alexander Zverev.

(www.jabuka.tv)

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?