NAJAVA: Završni koncert Glazbene škole Grude

Link na izvornu vijest

U srijedu 14. lipnja u Parku u Grudama bit će održan završni koncert Glazbene škole Grude.

Kao i prethodnih godina na koncertu Glazbene škole možemo očekivati lijepa iznenađenja. Vrijedni i kreativni učenici zajedno sa svojim učiteljima nam priređuju još jednu glazbenu poslasticu u prelijepom ambijentu Parka hrvatskih velikana.

Na koncertu će nastupiti zbor mlađeg uzrasta, zbor starijeg uzrasta, tamburaški sastav, harmonikaški sastav, te solo izvođači na klaviru, harmonici i gitari.

U slučaju lošeg vremena koncert će se održati u kino dvorani.

Početak je u 19 sati.

Dođite, podržite mlade glazbenike i zabavite se uz glazbu u lijepom parku!

Post NAJAVA: Završni koncert Glazbene škole Grude je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?