Radoje Vidović (HDZ) posjetio općinu Novi Travnik

Radoje Vidović, zastupnik u Saboru Republike Hrvatske i predsjednik Županijskog odbora HDZ ŽSB/SBŽ boravio je u posjetu načelniku Općine Novi Travnik. Razgovaralo se o do sada ostvarenoj suradnji , planovima razvoja i aktualnostima vezanim za program obilježavanja Dana Općine Novi Travnik. Načelnik Općine Novi Travnik  predočio je planove razvoja, projekte kojima se želi aplicirati prema […]

The post Radoje Vidović (HDZ) posjetio općinu Novi Travnik appeared first on Centralna.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku).

Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala.

e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti.

e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih.

Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?