Završena prvenstva KS Herceg-Bosne, ovo je konačni poredak

Link na izvornu vijest

KS Herceg Bosne uspješno završio sva natjecanja za košarkašku sezonu 2022./2023.

Nakon odigranih više od 500 utakmica u kojima je igralo preko 1000 mladih košarkaša i košarkašica završena su sva natjecanja Košarkaškog saveza Herceg Bosne u ligi mladih za žene i muškarce .

Najboljim ekipama podijeljene su medalje i pehari sukladno poretku:

Juniori: 1. HKK ŠIROKI 2.KK PEPI SPORT 3.HKK RAMA
Juniorke: 1. ŽKK ZRINJSKI 2010 2. ŽKK LIVNO 3. ŽHKK BROTNJO 94
Kadeti: 1.HKK ŠIROKI 2. KK PEPI SPORT 3. HKK ČAPLJINA
Kadetkinje : ŽKK ZRINJSKI 2010 2. ŽKK LIVNO 3. HŽKK POSUŠJE
Predkadeti : 1. HKK ŠIROKI 2. HKK GRUDE 3. HKK POSUŠJE
Predkadetkinje : 1. ŽKK LIVNO 2.HŽKK ČAPLJINA 3. HŽKK TOMISLAV

KS Herceg Bosne zahvaljuje svim igračima i igračicama, sucima i povjerenicima, a najviše trenerima koji s velikom ljubavlju i žrtvom čuvaju košarku i osiguravaju kontinuitet bavljenja ovim sportom za 1000 djece na prostoru Herceg Bosne, napisali su u objavi.

Post Završena prvenstva KS Herceg-Bosne, ovo je konačni poredak je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?