Bogat sportski vikend u Srednjoj Bosni: Rafting, biciklijada, novotravnička petica

Link na izvornu vijest

Pridružite nam se ovaj vikend u Srednjoj Bosni i doživite nevjerojatne avanture koje smo pripremili za vas. Uživajte u prekrasnoj prirodi, testirajte svoje vještine i osjetite uzbuđenje zajedno s drugim sudionicima. Očekuje vas nezaboravan vikend ispunjen aktivnostima i novim iskustvima. Turistička zajednica SBK/KSB preporučuje: Subota, 10.06.2023. – RAFTING REGATA „VRBAS 2023“ – SPORT JAJCE Rafting […]

The post Bogat sportski vikend u Srednjoj Bosni: Rafting, biciklijada, novotravnička petica appeared first on Centralna.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?