Luka Menalo oženio se u Međugorju: Vezu s Danijelom Vidović okrunio brakom

Link na izvornu vijest

Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Luka Menalo nakratko je napustio Trening centar bh. reprezentacije i oženio se.

Menalo je svoju vezu s Danijelom Vidović okrunio brakom, a vjenčanje je upriličeno u Međugorju.

Menalo je jedan od 23 igrača na koje će se izbornik Faruk Hadžibegić računati za predstojeće utakmice BiH protiv Portugala i Luksemburga u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2024. godine, piše Avaz.

Luka Menalo rođen je u Splitu, a odrastao je u Čapljini.

Iako je rođen u Splitu, Luka se odlučio nastupati za reprezentaciju Bosne i Herccegovine.

Večernji.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?