Marko Bošnjak objavio uvredu koju je dobio: ‘Nisi poželjan u našoj zemlji’

Link na izvornu vijest

Pjevač iz Rame Marko Bošnjak podijelio je na Instagramu uvredljiv komentar koji je dobio nakon što je građanima Srbije poželio dobrodošlicu u Hrvatsku.

Srbijanski influenser Vladimir Zvekić, poznatiji kao Veseleen, objavio je nedavno kako je prvi put boravio u Zagrebu.

“Susjedi, dobrodošli. Baš je lijepo da se podržavamo međusobno. Sve najbolje, uživajte u lijepoj našoj”, napisao mu je Marko.

Jedna korisnica spomenute društvene mreže ubrzo je odgovorila Marku na komentar te napisala:

“Samo da se razumijemo, komšija. Mi pe*ere ne volimo ni na slici, tako da kod nas LGBTQ+ nije dobrodošla. Samo ti ostani u lijepoj tvojoj.”

Marko joj je odgovorio na taj komentar te zamolio pratitelje da mu predlože lokaciju na kojoj bi u nedjelju mogao održati pop up koncert u Beogradu. Dodao je kako je spreman doći i otpjevati nekoliko pjesama zato što ga je ova uvreda jako motivirala, prenosi Klix.

Ubrzo je objavio kako je ona obrisala komentar.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?