Novac za objekte vodnog gospodarstva: Posušje dobiva 300 tisuća KM, Ljubuški i Široki Brijeg po 225, Grude 150 tisuća

Link na izvornu vijest

Vlada Županije Zapadnohercegovačke usvojila je u petak Izvješće o izvršenju proračuna te županije za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2022. godine i uputila ga u daljnju skupštinsku proceduru.

Iz Vlade su priopćili kako je Izvješće urađeno na bazi podataka iz Glavne knjige riznice i da je u 2022. godini ostvaren pozitivan financijski rezultat (suficit).

Vlada je donijela Odluku o donošenju Plana utroška sredstava “Tekući prijenosi za objekte vodnog gospodarstva” utvrđenih županijskim proračunom za 2023. godinu za sredstva koja se, nakon provedene procedure javnog prikupljanja aplikacija putem javnog poziva, izdvajaju za sufinanciranje projekata vodnog gospodarstva u iznosu od 900.000 KM.

Navedena sredstva raspodijelit će se korisnicima, i to Općini Posušje 300.000 KM za izgradnju dovodno-distribucijskog vodovoda čvor 2 – Vrpolje, vodovodnog sustava Rakitno, Gradu Ljubuški 225.000 KM za otplatu investicijskog kredita Razvojnoj banci Federacije BiH – Vodoopskrba, Općini Grude 150.000 KM za sanaciju i rekonstrukciju dijela vodozahvata Grudsko Vrilo te Gradu Široki Brijeg 225.000 KM za izgradnju kanalizacijskih kolektora u Širokom Brijegu (otplata investicijskog kredita), zatim za radove na izgradnji crpne stanice Knešpolje te za redovito održavanje i čišćenje kanala hidrosustava Široki Brijeg.

Uz sve navedeno, usvojeno je i više izvješća o radu te doneseno nekoliko rješenja o razrješenju i imenovanju.

The post Novac za objekte vodnog gospodarstva: Posušje dobiva 300 tisuća KM, Ljubuški i Široki Brijeg po 225, Grude 150 tisuća first appeared on ABCportal.info.

Objava Novac za objekte vodnog gospodarstva: Posušje dobiva 300 tisuća KM, Ljubuški i Široki Brijeg po 225, Grude 150 tisuća pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?