Zvonimir Kožulj novi je igrač HŠK Zrinjski Mostar

Link na izvornu vijest

Zvonimir Kožulj novi je igrač HŠK Zrinjski Mostar, a suradnja s 29-godišnjim veznim igračem je dogovorena do 2025. godine!

Nakon nekoliko godina u Školi nogometa HŠK Zrinjski, Kožulj je seniorski nogomet počeo igrati u dresu NK Široki Brijeg, dok je u inozemstvu igrao u Hrvatskoj (HNK Hajduk Split), Poljskoj (Pogon Szczecin, Nieciecza, Sandecja) i Turskoj (Gaziantep, Eyüpspor).

“Zahvaljujem Upravi i stručnom stožeru na povjerenju i ukazanoj prilici što sam opet dio kluba u kojem sam odrastao, a ja ću svakako napraviti sve kako bi pomogao momčadi ostvariti sve zacrtane ciljeve”, rekao je Kožulj

The post Zvonimir Kožulj novi je igrač HŠK Zrinjski Mostar appeared first on Radiotelevizija Herceg-Bosne.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?