Edin Forto ponovno izabran za predsjednika Naše stranke

Link na izvornu vijest

Dosadašnji predsjednik Naše stranke (NS) Edin Forto ostaje na toj funkciji i naredne četiri godine, odlučeno je danas na Izvještajno-izbornom kongresu te stranke u Sarajevu.

Za potpredsjednike NS-a izabrani su Alen Girt, vijećnik u Općinskom vijeću Centar i u Vijeću Grada Sarajeva, Behija Kulović, dopredsjedavajuća u Skupštini Zeničko-dobojske županije i Vildana Bešlija, zastupnica u Skupštini Županije Sarajevo.

Uskoro bi stranačka Izborna komisija trebala priopćitiove i rezultate za Glavni odbor, nakon čega ih treba potvrditi Kongres kako bi ti rezultati postali službeni.

The post Edin Forto ponovno izabran za predsjednika Naše stranke appeared first on Radiotelevizija Herceg-Bosne.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?