Ferrari pobjednik 24 sata Le Mansa nakon 58 godina

Link na izvornu vijest

Talijani Alessandro Pier i Antonio Giovinazzi te Britanac James Calado zaslužni su za pobjedu Ferrarija na legendarnoj utrci 24 sata Le Mansa, koja je obilježila svoju 100. godišnjicu.

Ferrari je time prekinuo niz od pet godina kako je Toyota slavila na ovoj utrci, ali još važnije, bila je ovo prva pobjeda Ferrarija nakon 1965. godine, ali i prvi nastup Ferrarija na 24 sata Le Mansa nakon čak 50 godina.

Ferrarijev tercet ostvario je za minutu i 21 sekundu bolje vrijeme od Toyote koju su predstavljali Sebastien Buemi, Brandon Hartley i Ryo Hirakawa.

Treće mjesto osvojili su vozači Cadillaca Alex Lynn, Earl Bamber i Richard Westbrook, s krugom zaostatka za pobjednicima. Inače, identični trojac Toyote, koji je ove godine bio drugi, proslavio je pobjedu prošle godine.

Ove godine start utrke, tijekom subote, označio je LeBron James, košarkaška zvijezda Los Angeles Lakersa i jedan od najboljih košarkaša u povijesti, prenijela je Hina.

(www.jabuka.tv)

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?