Ivan Kvesić izborio finale Svjetske lige

Link na izvornu vijest

Hrvatski reprezentativac Ivan Kvesić plasirao se u nedjeljno finale poluteške kategorije (-84 kg) na natjecanju Svjetske karate lige u japanskom gradu Fukuoki.

Kvesić je u skupini nadvisio Ukrajinca Andrija Torošanka sa 7-0, potom je susret protiv Egipćanina Mohameda Ramadana završio rezultatom 10-10. Dvoboj je pripao egipatskom karatisti zbog “senshua” ili pravila prvog osvojenog boda.

Na isti način završio je i susret između Torošanka i Ramadana (4-4), ali prvi je bod ovoga puta ostvario ukrajinski predstavnik. U konačnom zbroju upravo zbog bodova iz prvog dvoboja Ivan je bio pobjednik skupine i plasirao se u četvrtfinale.

Svjetski prvak iz 2018. ostvario je u nastavku još dvije vrijedne pobjede, javlja Hina.

U četvrtfinalu je svladao još jednog Ukrajinca Valerija Čobotara sa 3-2, a potom i Nizozemca Briana Timmermansa istim rezultatom. U okršaju za zlato borit će se s jordanskim predstavnikom Mohammadom Aljafarijem.

(www.jabuka.tv | Foto Mateo Levak)

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?