FOTO: Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić uz Šumu Striborovu proslavila 40 godina rada

Link na izvornu vijest

gracine-rodjendan
KAD POSIJEŠ LJUBAV, A IZRASTE VESELJE I STRIBOR KOJI JE POSTAO ZVIJEZDA
Kad pustiš da život živi kroz tebe i shvatiš da su ti Ivanine priče draže od društvenih mreža… tek tada se dogodi čudo! Obučeš kostim, iako se nikada nisi zamišljao kao glumac. Islovkaš scenario, iako nemaš vremena od trčanja po gradivu. Orežeš kapu Malika Tintilinića, iako ga nisi poznavao i ne znaš kolika mu je bila glava.
Da, naša škola proslavila je 40. rođendan uz Šumu Striborovu i bio je to prstohvat čiste radosti za sve nas. Ponosni smo na sve koji su oživjeli slavnu šumu i Stribora.
ZATO, NE DOZVOLITE DA VAS ŽIVOT POSVE OTVRDNE. VJERUJTE I DALJE KAKO JE SVIJET DIVNO MJESTO U KOJEM POSTOJE ONI KOJI IMAJU SRCA I MAŠTE!, poručili su iz Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić Gračine povodom Dana škole. 
 

Objava FOTO: Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić uz Šumu Striborovu proslavila 40 godina rada pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?