Mladi Hrvati izgubili život na motoru u Njemačkoj

Link na izvornu vijest

Terenski radnici su pored ulice kod Windena u zapadnoj Njemačkoj, u nedjelju, 3. lipnja, pronašli motor i pored njega dvojicu mladića. Riječ je o dvojici maloljetnih Hrvata, 16-godišnjem Leonu Lešnjakoviću i 17-godišnjem Marku Bojanoviću, prenosi Oslobođenje.

Kako pišu njemački mediji, jedan od njih je vjerovatno bio dugo mrtav, dok je drugi bio teško ozlijeđen i nije reagirao. Pretpostavlja se kako je do prometne nesreće došlo u ranim jutarnjim satima, a da nije ranije otkrivena zbog visoke trave pored ulice.

Okolnosti pod kojima se ova nesreća dogodila još uvijek nisu jasni, a za sada nema naznaka da su u ovoj prometnoj nesreći sudjelovale druge osobe. Nije jasno ni to tko je od ove dvojice mladića upravljao motorom.

S druge strane, poznato je da ni jedan ni drugi nisu nosili kacige niti zaštitnu odjeću, kao i to da su premladi da bi posjedovali dozvolu za upravljanje motorom zapremine 500 kubičnih centimetara, priopćila je policija.

Hrvatska katolička misija Mittelbaden je objavila da su Leon i Marko bili njihovi članovi te da je Leon Lešnjaković, koji je rođen 2006. u Osijeku, poginuo na licu mjesta.

Njegov prijatelj Marko Bojanović, rođen 2005. godine u Bugojnu, borio se nekoliko dana za život, ali je bitku izgubio 9. lipnja u gradskoj bolnici Karlsruhe.

Post Mladi Hrvati izgubili život na motoru u Njemačkoj je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?