Ovo su Mažuranićevi učenici generacije 2022./2023.

Link na izvornu vijest

“Što dobivate postizanjem svojih ciljeva nije toliko važno kao što postajete postizanjem svojih ciljeva.” (Henry David Thoreau)

Dragi naši učenici, danas ste dobili simbolične nagrade i priznanja za odgovoran i izniman odnos prema učenju, obvezama, vršnjacima, nastavnicima i starijima. Rezultati vašeg rada već su vidljivi, a nadamo se da će tijekom daljnjeg školovanja doći do punog izražaja i da ćete postati vrijedni, odgovorni i dobronamjerni članovi društva. Ova današnja priznanja i nagrade neka vam budu poticaj na putu za koji ćete se opredijeliti i koji neće biti uvijek jednostavan ni lagan, ali taj izazov shvatite kao smjernicu za hrabro kročenje dalje kroz život.

Učenici generacija 2022./23. s prosjekom ocjena 5.0 od I. do IX. razreda:

Matična škola Tomislavgrad

Stipe Krišto

Petra Križanac

Marko Tolić

Ana Protuđer

Ines Kovačević

Nika Ančić

Područna škola “dr. Franje Nevistića” Šujica

Petra Mioč

Noa Barišić

 

Osnovna škola Ivana Mažuranića Tomislavgrad

Objava Ovo su Mažuranićevi učenici generacije 2022./2023. pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?