Ocu Koste K. blokirana imovina nakon što se doznalo što je probao izvesti iz zatvora

Link na izvornu vijest

Sudac za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu donio je rješenje kojim je Vladimiru Kecmanoviću, ocu dječaka Koste Kecmanovića, koji je u Osnovnoj školi Vladislava Ribnikara ubio osam djevojčica, jednog dječaka i omiljenog čuvara škole, zabranjeno da raspolaže pokretnom i nepokretnom imovinom čiji je vlasnik, da je otuđi ili da je tereti , prenosi Nova.rs

Rješenje za određivanje privremenih mjera doneseno je na prijedlog obitelji ubijene djece u OŠ “Vladislav Ribnikar”.

Kako je priopćeno iz Višeg suda u Beogradu, u pitanju su stan u Beogradu, dijelovi poslovnog prostora u Beogradu i automobil. 

Iz zatvora navodno pokušao prepisati imovinu na rođake

Prema neslužbenim informacijama do kojih je došla Nova.rs, obitelj trinaestogodišnjeg dječaka prošloga tjedna dala je punomoć javnom bilježniku da svu imovinu koja glasi na njihovo ime prepiše na rođake. Obitelji ubijene djece odlučile su podnijeti privatne tužbe protiv oca i majke i zatražile su na sudu da im se privremeno oduzme imovina.

Privremene mjere vezane uz imovinu oca dječaka ubojice će trajati do pravomoćnog okončanja kaznenog postupka. Protiv ovog rješenja dozvoljena je žalba kaznenom vanraspravnom vijeću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rješenja, što ne odgađa izvršenje. 

Okrivljenom Vladimiru Kecmanoviću na teret se stavlja izvršenje kaznenog djela Teško djelo protiv opće sigurnosti. Sumnjiči se da nije adekvatno čuvao oružje koje je posjedovao i kojim je njegov sin ubio deset osoba – devet učenika i domara škole. 

Podsjetimo, prema ranije objavljenim informacijama, Kecmanović je, uz to, sina najmanje triput vodio na gađanje u streljanu. 

Objava Ocu Koste K. blokirana imovina nakon što se doznalo što je probao izvesti iz zatvora pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?