Posušje se pojačava, svaki dan po jedan igrač

Link na izvornu vijest

Karlo Stapić novi je igrač HŠK Posušja, a suradnja s 21-godišnjim veznjakom dogovorena je do ljeta 2025. godine, prenio je ovaj klub.

Stapić je nosio dres NK Vis Simm Bau, a u redove HŠK Posušje stiže iz premijerligaša iz Doboja, FK Sloge Merdian. Prošle sezone Stapić je za crvene iz Doboja odigrao 18 utakmica.

Stapić je na službenom predstavljanju rekao da se nije dvoumio o dolasku u Posušje.

– Kad sam dobio poziv iz Posušja, nisam se puno dvoumio, samo sam rekao da ćemo doći na Mokri Dolac, rekao je Stapić i dodao:

– Klub je ovo koji ima zaista sve, od odlične organizacije, infrastrukture i navijača. Nadam se da ćemo ispuniti sve ciljeve kluba koje je uprava stavila ispred nas, zaključio je on.

The post Posušje se pojačava, svaki dan po jedan igrač first appeared on ABCportal.info.

Objava Posušje se pojačava, svaki dan po jedan igrač pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?