Stiže izraženija promjena vremena

Link na izvornu vijest

U poslijepodnevnim satima očekuje se jači razvoj oblaka uslijed čega će biti lokalnih pljuskova praćenih grmljavinom, ponegdje moguće i itenzivnih.

Ove nestabilnosti samo kao najava u izraženiju promjenu u četvrtak, kada ćemo se naći pod utjecajem ciklone iz Sredozemlja, odnosno iz Jadrana.

U drugom dijelu dana oborine će često biti vrlo obilne, moguće i obliku olujnog nevremena. Uslijed velikih količina oborina, koje se prognoziraju u relativno kratkom vremenskom razdoblju, postoji značajna opasnost od izbijanja lokalnih, bujičnih poplava, osobito na jugu i zapadu Hercegovine (moguće do oko 200 mm).

U noći na petak će zapuhati umjerena do jaka bura s kojom će uslijediti stabilizacija vremena, ali ujedno i kao najava stabilnijih, te toplijih dana – stoji u objavi na stranici Vremenska prognoza za Hercegovinu.

The post Stiže izraženija promjena vremena appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?