Klapa Intarde, Vanna i Rozga u Herceg Etno selu

Link na izvornu vijest

I ovoga ljeta nabolja zabava i #koncretigodine na otvorenom očekuju vas u Amfiteatru Herceg Etno sela.

29.07. TOMISLAV BRALIĆ I KLAPA INTRADE

29.07. nastupit će Tomislav Bralić i klapa Intrade na pozornici na koju se vraćaju nakon 2 godine kada su upriličili fantastičnu atmosferu. Po mnogima omiljena domaća klapa, čiji se koncerti uvijek s nestrpljenjem iščekuju, a koja djeluje od 1985. godine. Radi jedinstvene koncertne spektakle po sportskim dvoranama i stadionima, te na prepoznatljiv način njeguje baštinu klapskog izričaja. Od zadnjeg održanog koncerta u ovom prostoru “izbacili” su nekoliko novih hitova, koje će publika imati priliku zapjevati s njima u glas.

02.08. VANNA

02.08. na pozornicu dolazi Vanna, kojoj će ovo biti prvi koncert u Amfiteatru Herceg Etno sela. Svima dobro poznata pjevačica nekada vrlo popularne dance grupe ET, nedavno je izdala novu pjesmu “Kriva nota” s kojom je nastavila uspješan kantautorski niz. Pjevačici i autorici koja je svojim vanserijskim vokalom i bezvremenskim hitovima obilježila povijest hrvatske glazbe na pozornici pridružit će se i gost iznenađenja. Na set listi koncerta naći će se i hitovi poput “Tek je 12 sati”, “Sve bi dala da znam”, “Probudi me”, al i ovi novijeg vremena, “Želja”, “Pjesma o tebi”, “Puna memorija” i ostale.

10.08. JELENA ROZGA

10.08. po prvi puta u Herceg Etno selo stiže Jelena Rozga, trenutno jedna od natraženijih izvođača u regiji. Za ovu godinu se definitivno može reći da je Jelenina, jer niz uspješnih koncerta na velikim pozornicama i s velikim produkcijama se nastavlja, nakon maestralnih koncerata u prepunoj zagrebačkoj i beogradskoj Areni. Zato organizatori ističu da su iznimno sretni što će baš Rozga ovo ljeto imati susret s hercegovačkom publikom, i dio atmosfere s “velikih” koncerta donijet i u Hercegovinu. Na koncertu se mogu očekivati stari hitovi iz vremene Jelenine karijere u grupi Magazin, i oni najnoviji poput “Moje proljeće” i “Samo se ljubit’ ispati”, al i mega hitovi “Bižuterija”, “Cirkus”, “Razmažena”….

Ulaznice za nabrojene koncerte od danas su u prodaji na recepciji Herceg Etno sela, na info pultu Mepas mall-a u Mostaru, te online putem nove ticketing platforme www.entrio.ba

Požurite po svoje ulaznice i osigurajte svoje mjesto na najatraktivnijim koncertima ljeta na vrijeme.

The post Klapa Intarde, Vanna i Rozga u Herceg Etno selu appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?