DODIK LOŠE POKOSIO U BANJOJ LUCI, PA BEGIĆ UZEO STVAR U RUKE: OVO JE POSLJEDNJI PUT DA POPRAVLJAM NEŠTO ZA VAMA

Link na izvornu vijest

Kako je naveo, on završava posao koji do kraja nije uradio predsjednik RS Milorad Dodik koji je jučer kosio travu na ulazu u Banju Luku.

  • Šta god da radili u životu to treba da bude odgovorno, pošteno, časno i kvalitetno. Kosili travu ili vodili državu. Nemojte ostavljati nezavršene poslove, makar to bilo i košenje trave. Ovo je posljednji put da popravljam nešto za vama – naveo je Begić na Twitteru.

Podsjećamo, Dodik je jučer objavio snimak na kojem se vidi kako kosi travnati dio na ulazu u Banju Luku.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?