Mostarac postao hit na društvenim mrežama: “Nisu mi dali u kratkim hlačama u mirovinsko, pa sam otišao u prvu trgovinu i kupio haljinu”

Link na izvornu vijest

A ne, imate kratke hlače. Ne možete tako unutra, rekao je portir muškarcu u zgradi za mirovinsko osiguranje u Mostaru. Ušao je iz drugog pokušaja. U nešto drugačijem izdanju i postao je pravi hit na društvenim mrežama, piše 24sata.hr.

Došao sam pred zgradu, dočekao me zaštitar na ulazu. Rekao mi je: ‘Gospodine, ne možete ući, niste pristojno odjeveni’, priča Mostarac za 24sata koji je zbog onoga što je zatim učinio postao pravi hit.

– Otišao sam u prvi dućan i kupio haljinu. Vratio sam se u zgradu i pitao ga mogu li sad ući. Pogledao me i rekao da mogu – smije se Mostarac koji je iz drugog pokušaja ušao u zgradu Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje u Mostaru.

Foto: Facebook

U haljini.

Hrvatsku, kao i BiH, udara anticiklona ‘Lucifer’ koja gura topli zrak iz Afrike. Vani je više od 30°C i čovjek je mislio da neće biti problema ako dođe u kratkim hlačama.

Ali portir na ulazu je bio neumoljiv.

Dok se ovaj nije vratio u haljini.

– Evo, ako trebate u zgradu Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje, morate biti ovako odjeveni. Dolje cipele ili opanke zvane kalose. Nemojte zaboraviti – napisao je na Facebooku.

Foto: Facebook

 

Objava Mostarac postao hit na društvenim mrežama: “Nisu mi dali u kratkim hlačama u mirovinsko, pa sam otišao u prvu trgovinu i kupio haljinu” pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?