Hajduk protiv PAOK-a bez VAR-a

Link na izvornu vijest

U okršajima Hajduka i PAOK u 3. pretkolu Konferencijske lige neće biti VAR-a. Sudačka postava na čelu s danskim arbitrom Mortenom Kroghom neće imati pomoć iz VAR sobe. U ovom natjecanju ove sezone VAR se ‘uključuje‘ tek u play offu.

Proteklih sezona VAR također nije bio obveza u svim fazama Konferencijske lige, ali je bio čak i osjetno manje korišten nego što je plan ove sezone. Prošle sezone VAR se u Konferencijskoj ligi počeo primjenjivati tek od nokaut faze natjecanja, dok je u prvoj inauguracijskoj sezoni korišten samo u polufinalima i finalu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Ove sezone bit će korišten već od play offa, na ukupno 140 utakmica, što je 311 posto više korištenja nego u sezoni ranije. Za razliku od Konferencijske lige, ove sezone će se VAR koristiti u svim fazama, svim utakmicama Lige prvaka i Europske lige što je napredak koji će se sasvim sigurno u skoroj budućnosti prenijeti i na treće po rangu kontinentalno klupsko natjecanje.

Hajduk i PAOK igrat će prvi susret 10. kolovoza na Poljudu, a uzvrat je sedam dana kasnije u Solunu. Prođe li Hajduk dalje, u play offu će arbitri imati pomoć iz VAR sobe.

(www.jabuka.tv | Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?